Showroom

VERKOOP VAN NIEUWE PERSONENWAGENS EN BEDRIJFSWAGENS.

Doordat wij lid zijn van het officiële Nissan distributie netwerk, kunnen wij u op uitstekende wijze informeren en adviseren over de aanschaf van nieuwe Nissan personen- of bedrijfswagens. Wij beschikken namelijk altijd over de laatste en nieuwste informatie en over de prijzen van alle Nissan modellen. Informatie over alle nieuwe Nissan automobielen kunt u hier vinden.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als uw keus is gevallen op een nieuw auto van een ander merk.

VERKOOP VAN OCCASIONS

Voor de aanschaf van een goede en betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren occasions in alle prijsklassen en deze kunt u hier vinden. Omdat de betrouwbaarheid van uw occasion belangrijk is, besteden wij veel aandacht aan het afleveringsklaar maken van een auto. Hierbij is ook het technische gedeelte van groot belang, ongeacht de aankoopprijs van de auto. Om ervoor te zorgen, dat een occasion tiptop onze showroom verlaat, zijn onze occasion voorzien van onder andere (Klik voor meer informatie):

U merkt, dat wij onze uiterste best willen doen om uw nieuwe auto in Topcontitie af te leveren.

INKOOP VAN GEBRUIKTE AUTO'S.

Wanneer u niet meer kunt of niet meer wilt rijden in uw auto, kunt u uw auto aan ons verkopen. Wij zorgen voor een vrijwaring, zodat u geen belasting meer hoeft te betalen en de verzekering kunt beëindigen. Natuurlijk wordt de auto zo snel mogelijk betaald. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en bent u van alle rompslomp af.

VERLENGDE GARANTIE EN ONDERHOUDSCONTRACTEN.

Om u nog meer zekerheid te bieden, is het mogelijk om de standaardgarantie van jonge Nissans te verlengen. Door een eenmalige bedrag te betalen wordt de fabrieksgarantie met één of twee jaar verlengd. Vraag ons naar de tarieven en voorwaarden.

Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract voor uw auto af te sluiten. U weet ook in dit geval wat de kosten van reparatie, onderhoud en het vervangen van banden per maand bedragen. Verrassingen achteraf zijn hierdoor uitgesloten.

MONTAGE VAN ACCESSOIRES CARKITS EN NAVIGATIESYSTEMEN.

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw auto aan te passen aan uw eigen smaak. Door montage van bijvoorbeeld lichtmetalen velgen, spoilers, een carkit of een navigatiesysteem kunt u uw auto aanpassen aan uw eigen wensen. Ook hierbij adviseren wij u graag en wij bouwen de door u gewenste accessoires professioneel in.