Showroom

Verkoop van nieuwe personenwagens en bedrijfswagens.

Doordat wij lid zijn van het officiële Nissan distributie netwerk, kunnen wij u op uitstekende wijze informeren en adviseren over de aanschaf van nieuwe Nissan personen- of bedrijfswagens. Wij beschikken namelijk altijd over de laatste en nieuwste informatie en over de prijzen van alle Nissan modellen. Informatie over alle nieuwe Nissan automobielen kunt u hier vinden.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als uw keus is gevallen op een nieuw auto van een ander merk.

Verkoop van occasions.

Voor de aanschaf van een goede en betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren occasions in alle prijsklassen en deze kunt u hier vinden. Omdat de betrouwbaarheid van uw occasion belangrijk is, besteden wij veel aandacht aan het afleveringsklaar maken van een auto. Hierbij is ook het technische gedeelte van groot belang, ongeacht de aankoopprijs van de auto. Om ervoor te zorgen, dat een occasion tiptop onze showroom verlaat, zijn onze occasion voorzien van onder andere (Klik voor meer informatie):

U merkt, dat wij onze uiterste best willen doen om uw nieuwe auto in Topcontitie af te leveren.

Inkoop van gebruikte auto's.

Wanneer u niet meer kunt of niet meer wilt rijden in uw auto, kunt u uw auto aan ons verkopen. Wij zorgen voor een vrijwaring, zodat u geen belasting meer hoeft te betalen en de verzekering kunt beëindigen. Natuurlijk wordt de auto zo snel mogelijk betaald. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en bent u van alle rompslomp af.

Verlengde garantie en onderhoudscontracten.

Om u nog meer zekerheid te bieden, is het mogelijk om de standaardgarantie van jonge Nissans te verlengen. Door een eenmalige bedrag te betalen wordt de fabrieksgarantie met één of twee jaar verlengd. Vraag ons naar de tarieven en voorwaarden.

Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract voor uw auto af te sluiten. U weet ook in dit geval wat de kosten van reparatie, onderhoud en het vervangen van banden per maand bedragen. Verrassingen achteraf zijn hierdoor uitgesloten.

Montage van accessoires carkits en navigatiesystemen.

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw auto aan te passen aan uw eigen smaak. Door montage van bijvoorbeeld lichtmetalen velgen, spoilers, een carkit of een navigatiesysteem kunt u uw auto aanpassen aan uw eigen wensen. Ook hierbij adviseren wij u graag en wij bouwen de door u gewenste accessoires professioneel in.

Afleveringsbeurt

Om u van onverwachte kosten te vrijwaren, worden onze occasions afgeleverd met een afleveringsbeurt. Zo wordt in ieder geval de olie ververst en worden de remmen gecontroleerd. Indien noodzakelijk wordt ook eventueel aanvullend onderhoud uitgevoerd. Hierdoor kunt u als klant geruime tijd rijden, voordat er weer onderhoud aan uw auto noodzakelijk is.

Nieuwe APK-keuring

Auto's ouder dan 4 (benzine) of 3 (LPG of diesel) moeten APK worden gekeurd. Om u zorgeloos te laten rijden, leveren wij alle occasions af met een APK-keuring met en geldigheid van minimaal één jaar. Hierdoor weet u zeker, dat de door u gekochte auto aan de keuringseisen voldoet.

Bovag- of fabrieksgarantie

Wij leveren occasions met 6 maanden Bovag-garantie. Deze garantie dekt zowel de kosten van onderdelen als het arbeidsloon. Deze zekerheid kunnen wijgeven op occasions, die duurder zijn dan € 4.500,-. In een aantal gevallen verlenen wij ook garantie op auot's, die goedkoper zijn dan € 4.500,-. Vraag ons in voorkomende gevallen naar de mogelijkheden voor garantie van deze occasions. Deze "Zeker-garantie" komt overeen met de Bovag-garantie, maar heeft een kortere looptijd.

Nissan-occasions die nog geen 3 jaar oud zijn en nog geen 100.000 km hebben gelopen, zijn nog voorzien van fabrieksgarantie. Deze garantie is nog uitgebreider dan de Bovag-garantie. Bovendien is het mogelijk deze fabrieksgarantie tegen een geringe vergoeding met één of twee jaar te verlengen.

In een aantal gevallen verlenen wij zelfs garantie op auto’s, die goedkoper zijn dan € 4.500,-. Vraag ons in voorkomende gevallen naar de mogelijkheden. Deze "Zeker-garantie" komt overeen met de Bovag-garantie, maar heeft een kortere looptijd.

Nationale Auto Pas

De kilometerstand bepaalt voor een belangrijk deel de waarde van een occasion bepaalt. Het is dus belangrijk om zeker te weten, dat er niet met de kilometerstand is geknoeid. Daarom is er van alle occasions een Nationale Auto Pas aanwezig. Vraag hiernaar, zodat wij kunnen aantonen, dat de kilometerstand van uw occasion correct is. Uitgebreide informatie over de Nationale Autopas vindt u op www.NationaleAutopas.nl

APK for Life

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt, ontvangt gratis u bij deze auto APK for Life. Hiermee is uw auto verzekerd van gratis APK, een autoleven lang. De voorwaarden voor APK for Life zijn:

  • Al het voorgeschreven onderhoud en alle reparaties dienen uitgevoerd te worden door de officiële Nissan-dealer
  • De APK zal maximaal één keer per jaar (inclusief eventuele wettelijke viergastest) en exclusief wettelijke afmeldkosten en roetmeting worden uitgevoerd.