Wie zijn wij

Op dit moment werken wij in een team van 5 personen om uw wensen op gebied van vervoer zo goed mogelijk te vervullen. Wij stellen ze graag aan u voor.

 Han Spitholt is sinds 2002 werkzaam binnen ons familiebedrijf. Maar van kinds af aan is hij al menig uurtje actief geweest om diverse werkzaamheden uit te voeren. Dit varieerde van het poetsen van auto's tot de verkoop van benzine en diesel. Op dit moment bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit de in- en verkoop van auto's, maar ook alle andere voorkomende werkzaamheden zal hij niet uit de weg gaan.

 

 Wilma Spitholt is sinds 2008 werkzaam op de administratie. Als moeder van schoolgaande kinderen is het goed mogelijk om de administratieve werkzaamheden te combineren met de zorg voor de kinderen. Daardoor is Wilma vooral tijdens schooltijden bezig met de administratieve taken.

Gerard Kleine Koerkamp is al jaren in dienst van Autobedrijf Spitholt en verantwoordelijk voor de werkplaats en het magazijn. Door zijn jarenlange ervaring binnen de Nissan-organisatie is Gerard het aangewezen aanspreekpunt voor technische vragen en advies over uw auto. Uiteraard is Gerard niet bang van vieze handen en is nog regelmatig bezig met onderhoudswerkzaamheden en reparatie's.

Ook Arnold Werler heeft inmiddels de nodige jaren bij ons werkzaamheden verricht. Als 1e Autotechnicus en APK keurmeester kent hij uw auto als geen ander en daardoor is uw auto bij hem in goede handen voor onderhoud en reparatie. Door zijn jarenlange ervaring en de nodige bijscholing kunt u uw auto prima aan hem toevertrouwen.

Kevin Sundermeijer is sinds 2015 als monteur werkzaam. In samenwerking met Gerard en Arnold voert Kevin alle voorkomende werkzaamheden uit. Inmiddels is hij 1e monteur en APK-keurmeester.

Willy Spitholt is nog regelmatig aanwezig en vult zijn tijd met het doen van allerlei voorkomende werkzaamheden.