Service

Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur, waarmee wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto kunnen uitvoeren. Bovendien is ons personeel uitstekend opgeleid en wordt het voortdurend bijgeschoold. Hierdoor zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de laatste technieken.

Tijdens de werkzaamheden aan uw auto kunt u desgewenst beschikken over vervangend vervoer. Daardoor blijft u mobiel, terwijl wij het onderhoud van uw auto uitvoeren of reparaties uitvoeren. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met

Zoals u kunt lezen kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto uitvoeren. Om aan uw wensen te voldoen, kunt u met ons overleggen, welke werkzaamheden wij aan uw auto moeten uitvoeren. Indien gewenst berekenen wij eerst wat de kosten zijn van de uit te voeren werkzaamheden.

 

 

Gratis (*) Ruitreparatie

Wij hebben een glasheldere oplossing voor een sterretje in de voorruit van uw auto. In de meeste gevallen kunnen wij zo’n sterretje zelfs gratis voor u repareren. Door het sterretje te laten repareren, voorkomt u dat het sterretje doorscheurt en de complete ruit vervangen moet worden.

Uiteraard kunnen wij ook uw voorruit vervangen, maar een dergelijke reparatie is niet altijd gratis. Bovendien neemt het vervangen van de complete voorruit veel meer tijd in beslag dan het repareren van een sterretje. Laat daarom een ster in uw voorruit zo spoedig mogelijk door ons repareren. ((*)Vraag ons vóórdat wij de reparatie uitvoeren, wat de voorwaarden zijn van de gratis reparatie.)

Onderhoud en Reparatie van alle merken auto's

Wij kunnen het complete onderhoud van uw auto uitvoeren, variërend van een kleine inspectiebeurt tot een grote onderhoudsbeurt, waarbij de gehele auto grondig wordt nagekeken. Natuurlijk voeren wij het onderhoud van Nissan personen- en bedrijfswagens uit, maar ook het onderhoud van andere merken auto’s voeren wij graag voor u uit.

In overleg kunnen wij een gedeeltelijke onderhoudsbeurt uitvoeren, zoals bijvoorbeeld controle of revisie van de remmen of het vervangen van de distributieriem. Uiteraard kunnen wij noodzakelijke reparaties aan uw auto uitvoeren, in het geval uw auto u in de steek heeft gelaten.

APK-Keuring

Onze APK-keurmeesters kunnen de verplichte APK-Keuring voor u uitvoeren. Wij hebben de beschikking over apparatuur om 4-gas metingen en roetmetingen uit te voeren en om het motormanagementsysteem van de auto uit te lezen. Deze metingen kunnen verplicht zijn bij de APK-keuring. Doordat wij over deze apparatuur beschikken, is het voor ons mogelijk om de APK-keuring van alle personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken in eigen beheer uit te voeren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze keuring te combineren met het (jaarlijkse) onderhoud. In dat geval betaalt u slechts de afmeldkosten.

APK for Life

Wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt, ontvangt gratis u bij deze auto APK for Life. Hiermee is uw auto verzekerd van gratis APK, een autoleven lang. De voorwaarden voor APK for Life zijn:

  • Al het voorgeschreven onderhoud en alle reparaties dienen uitgevoerd te worden door de officiële Nissan-dealer
  • De APK zal maximaal één keer per jaar (inclusief eventuele wettelijke viergastest) en exclusief wettelijke afmeldkosten en roetmeting worden uitgevoerd.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor APK for Life voor uw auto.

 

Airco Service

Tegenwoordig zijn veel auto’s voorzien van airco of climate control. Deze comfortkoeling zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto. Helaas kan de airco af en toe dienst weigeren. In deze gevallen kunnen wij de storing aan de airco van uw auto weer verhelpen. Wij zijn in het bezit van een STEK-erkenning, zodat wij deze handelingen mogen en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren.

Ook kunnen wij de speciale Airco-Frisbeurt uitvoeren, waardoor nare en stinkende luchtjes tot het verleden behoren.

Bandenservice

Voor de veiligheid in winterse omstandigheden zijn winterbanden ideaal. Bij buitentemperaturen onder de 7º C. hebben winterbanden betere grip dan zomerbanden. Wij kunnen u van dienst zijn bij de levering van een set winterbanden, maar ook de wissels van zomer- naar winterbanden en van winter- naar zomerbanden kunnen wij voor u uitvoeren.

Hedendaagse autobanden zijn zo goed, dat een lekke band nog maar nauwelijks voorkomt. Maar als u toch een lekke band heeft, wilt u deze zo spoedig mogelijk weer gerepareerd hebben. Daarom voeren wij zo’n bandreparatie meestal uit terwijl u wacht.

Helaas is het soms niet meer verantwoord om te blijven rijden met de banden, die op uw auto zijn gemonteerd. Wanneer het profiel van de band versleten is, kunnen wij u van dienst zijn door de banden te vervangen. Wij hebben een groot aantal merken en maten banden op voorraad. Vraag naar de gunstige prijzen van nieuwe banden, die wij gratis voor u monteren.

Computergestuurd 4-Wiel Uitlijnen

Bandenslijtage kan veroorzaakt worden door een verkeerde stand van de wielen onder uw auto. Om de stand van de wielen te controleren en te corrigeren kunnen wij computergestuurd alle vier wielen van uw auto uitlijnen. Een juiste stand van de wielen vermindert niet alleen bandenslijtage, maar het vermindert ook het brandstofverbruik van uw auto.

Een foutieve uitlijning van de wielen kan veroorzaakt zijn door een aanrijding met bijvoorbeeld een stoeprandje. Een aanrijding met een andere auto kan eveneens de uitlijning van de wielen veranderen. In deze gevallen is het verstandig om ons eens naar de uitlijning van uw wielen te laten kijken. De resultaten krijgt u van ons in een rapport mee.

 

(Schadegarant) Schadeherstel

Iedereen weet, dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Soms bent u al bij een aanrijding betrokken, voordat u daar zelf erg in heeft. Schade aan uw auto is altijd lastig en de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Bovendien is er meestal een verzekeringsmaatschappij bij de afhandeling van de schade betrokken. Wij regelen het contact met de verzekeringsmaatschappij en het herstel van uw auto graag voor u. Hierdoor heeft u een zorg minder en is uw auto na de reparatie weer als nieuw.

Ook in het geval, dat uw schadeverzekering is aangesloten bij Schadegarant, kunnen wij de afhandeling van de schade ook voor u regelen. Ook in deze gevallen is uw eigen auto weer snel tot uw beschikking.

Rapid Service

Een groot aantal kleine reparaties kunnen wij aan uw auto uitvoeren, terwijl u wacht. Voor een deel van deze reparaties hoeft u zelfs geen afspraak te maken. Reparatie van uw verlichting regelen wij meteen voor u. Ook voor een reparatie van uw remmen of uitlaat kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk, maar vooral veilig weer op weg kunt.

Vervangend vervoer

Stel dat de reparatie van uw auto onverwacht langer duurt dan gepland, dan kunnen wij u vervangend vervoer aanbieden. Hierdoor kunt u toch de werkzaamheden uitvoeren waar u normaal uw eigen auto voor gebruikt. Natuurlijk hebben wij deze leenauto’s ook beschikbaar wanneer u uw auto bij ons brengt voor het normale onderhoud of voor de reparatie van schade aan uw auto.

Inbouw van telefoon(carkit) en navigatieapparatuur.

Carkits en navigatiesystemen zijn niet meer weg te denken uit de huidige auto’s. Wij verzorgen de inbouw van deze apparatuur op professionele wijze. Hierdoor werken deze systemen optimaal en is de kans op storingen minimaal.

Kenteken graveren

Om uw auto minder aantrekkelijk te maken voor diefstal graveren wij, op uw verzoek, de ruiten van uw auto. Dit is verreweg de goedkoopste manier om ervoor te zorgen dat uw auto in uw bezit blijft. Voor het graveren van de ruiten hoeft u geen afspraak te maken en het is klaar terwijl u wacht.

Onderdelen

Als lid van het officiele Nissan Distributienetwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de aanschaf van originele onderdelen en accessoires voor uw Nissan. De accessoire en ondedelen hebben een uitstekende kwaliteit en altijd de juiste pasvorm. Doordat Nissan deze artikelen rechtstreeks aan ons levert is er sprake van een korte levertijd.