Historie

 

Jan SpitholtIn 1935 heeft Jan Spitholt zich als fietsenmaker gevestigd in Twello. De werkzaamheden breidden zich uit en al snel werden er auto's verkocht en gerepareerd. Ook was er een benzinestation, werd er taxi gereden en kon men terecht voor het nemen van rijlessen.

Toen Jan Spitholt in 1955 overleed, zette zijn vrouw het bedrijf voort, totdat hun zoon Willy in 1967 het roer overnam. In diezelfde periode is de werkplaats vergroot. In 1970 is gekozen voor het Datsun dealerschap. Op dat moment is de reparatie en verkoop van fietsen beëindigd.

In 1980 is de huidige showroom gebouwd. In die tijd wijzigde Datsun zijn naam in Nissan en is Miny, de vrouw van Willy, administratieve werkzaamheden gaan verrichten. In 2002 is hun zoon, Han Spitholt, in het bedrijf gaan werken om u als klant ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

In 2010 zijn Willy en Miny Spitholt grotendeels teruggetreden in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf dat moment is Wilma, de vrouw van Han, verantwoordelijk voor de administratie.

Wij hebben de keuze gemaakt voor Nissan Erkend Reparateur. Hierdoor blijft ons bedrijf lid van het officiële Nissan Distributie Netwerk met bijkomende voordelen als het kunnen/mogen uitvoeren van garantiewerkzaamheden en rechtstreekse leveringen van onderdelen. Bovendien blijven wij door middel van technische trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bijkomend voordeel van deze keuze is de (veel) lagere eisen aan onze showroom. Hiedoor is het mogelijk om goedkoper te werken. Uiteraard kunnen wij u adviseren in de aanschaf van een nieuwe Nissan personenauto of bedrijfswagen.

Op dit moment werken wij in een team van 5 personen om uw wensen op gebied van vervoer zo goed mogelijk te vervullen