Welkom

Van harte welkom bij Autobedrijf Spitholt. Op deze website vindt u informatie over al onze activiteiten. Wij kunnen u, als lid van het officiele Nissan netwerk, van dienst zijn bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte (Nissan) personenauto of lichte bedrijfswagen. Wij zullen onze uiterste best doen om deze nieuwe auto zo goed mogelijk aan uw wensen en eisen te laten voldoen.

 

Ook voor een betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Daarom leveren wij onze occasions (ongeacht het merk) af met een Nieuwe APK-keuring, afleveringsbeurt en (bij een aanschafprijs boven Eur. 4.500,00) 6 maanden Bovag-garantie. Een overzicht van onze occasions kunt u hier vinden.

 

Uiteraard kan ons uitstekend opgeleidde personeel het onderhoud, eventuele reparatie's en schadeherstel van uw auto perfect uitvoeren. Als Erkend Nissan Reparateur kunt u bij ons terecht voor eventuele terugroepactie's en de afwikkeling van garantiereparatie's. Ook originele Nissan ondedelen en originele Nissan accessoires kunnen wij voor u verzorgen.

 

Natuurlijk is Autobedrijf Spitholt is uw adres voor onderhoud, reparatie , APK keuringen, uitlijnen, (winter)banden, inbouw van carkits, aircoservice en schadeherstel. Auto's van alle merken zijn welkom in onze werkplaats.

 

Het belangrijkste in deze processen zijn onze klanten, en dat bent u. Wij leveren een hoge kwaliteit en een goede service tegen een redelijke prijs. In het geval dat er na het bezoek aan onze website nog vragen zijn, willen wij u graag persoonlijk en vrijblijvend informeren. Neem dan contact met ons op of loop eens binnen bij ons familiebedrijf.